Teambuilding
En lækker, lærerig ramme om jeres teambuilding
Overvejer I at planlægge en teambuilding dag for jeres team eller virksomhed? Vi kan hjælpe med at facilitere det helt rigtige program for netop jer. Vi sørger for koordinering, tidsplaner og alt det praktiske, så I kan have fokus på jeres samarbejde og selvfølgelig også alt det sjove.
Klik herunder, hvis du vil se et eksempel på, hvordan en teambuilding dag på Hotel- og Restaurantskolen kan se ud. Vi kan skræddersy programmet, så det passer til jeres behov og ønsker, så kontakt os endelig, og hør mere om, hvordan vi kan lave det helt rigtige program til jer.
Eksempel på program
13.00: Velkommen og præsentation af dagen i skolens økologiske byhave
Til middagen afslutningsvis skal de enkelte grupper præsentere menuen - både maden og vinen. Pauser tages undervejs, når der er tid og behov.
Vi arbejder med økologiske råvarer og naturvin.
14.00: Opdeling i grupper
Deltagere deles op i tre grupper, der på skift skal lære om og forberede både mad, vin og værtskab.
14.00-15.00: Ud i grupper
Gr. 1: Vinsmagning - undervisning i hvidvin og bobler
Gr. 2: Værtskab - borddækning og tip en 13'er.
Gr. 3: Samarbejde i køkkenet - dessert og kage
15.00: Pause
Øl, vand og snacks
15.30-16:30: Ud i grupper
Gr. 1: Samarbejde i køkkenet - Hovedret
Gr. 2: Vinsmagning - undervisning i hvide, orange og rødvine.
Gr. 3: Værtskab - blomster og skaldyr
16:30: Pause
Øl, vand og snacks
16:30 – 17:30 Ud i grupper
Gr. 1: Værtskab - aperitif og chokoladesmagning
Gr. 2: Køkken - forret og klargøring af det sidste
Gr. 3: Vinsmagning - fokus på dessertvin
18:00-22:00: Middag og hyggeligt samvær
Maden og vinen serveres løbende af de enkelte grupper
22:00: Farvel og tak for i dag
Samarbejde, sjov og store madoplevelser
Teambuilding på Hotel- og Restaurantskolen centrerer sig omkring værtskab og gastronomi. At servere et godt måltid handler om mere end blot maden - det kræver et stærkt samarbejde, når alt skal gå op i en højere enhed. Derfor er madlavning et rigtig godt udgangspunkt for teambuilding.
Med nogle af landets førende eksperter og skarpeste håndværkere kan i sammen blive klogere på forskellige madkulturer og teknikker, på naturvinens spraglede verden og på det vigtige værtskab, der skaber de perfekte rammer om det fælles måltid, I til sidst kan nyde sammen.
Nyttig viden
Mad på skolen
Der er et stort udvalg af spisemuligheder på skolen.
- Restauranten, hvor vores egne kokkeelever forbereder menuen, og tjenerelever serverer den for elever og medarbejdere.
- Spisehuset, hvor kantinen serverer grøn bistromad til hverdagspriser.
- Kaffebaren, hvor du kan købe sandwiches, kaffe, salater og frugt.
- Madboderne, her er du heldig at smage mad, andre elever har lavet. Det kan være alt fra tacos, sushi, brød, is og kage.
Røgfri skoletid
Hotel- og Restaurantskolen har røgfri skoletid for alle, der har sin gang på skolen.
Det betyder, at man ikke må ryge i skoletiden mellem kl. 8-16 hverken på eller uden for skolens område samt til sociale sammenkomster som fredagsbar, fest og lignende uden for dette tidsrum. Forbuddet gælder for alle tobaksvarer herunder cigaretter, e-cigaretter og snus.
Uniformer
Når du som kursist har undervisning i køkkener, skal du have en uniform på, som er godkendt til køkkenarbejde. Du har valget mellem at medbringe din egen uniform eller låne en af skolen.