Pizza master kursus

Drømmer du om at blive pizzaiolo? Lær kunsten bag den perfekte pizza med Hotel- og Restaurantskolen og Nordic Pizza Academy.

Pizza master kursus

Går du rundt med en passioneret pizzaiolo i maven? Og vil du gerne lære at mestre håndværket og videnskaben bag den perfekte pizza?

Få en bred forståelse for de mange aspekter af pizzaens ædle kunst på Nordens eneste professionelle pizzakursus, hvor vi går i dybden med videnskaben bag fermentering, undersøger forskellige dejopskrifter og træner håndværket bag formningen af den perfekte pizza.

Vi dykker også ned i kvalitetsanalyse af ingredienser, bagetemperaturer og meget mere, så du kommer hele vejen rundt om alle pizzaens arbejdsgange.

Niveau 1 & 2

Kurset er designet med henblik på karriereudvikling, men henvender sig i lige så høj grad til passionerede hjemmekokke. Det er inddelt i to forløb - Niveau 1 & 2 - der hver strækker sig over tre dages undervisning fra 9:00-16:00. Læs mere om dem nedenfor.

Bag undervisningen står Nordic Pizza Academy's pizzaiolo-mester Michele Lucarelli i samarbejde med et stort team af professionelle. Undervisningen foregår på engelsk.

OBS: Tidligere elever på Hotel- og Restaurantskolen kan tilmelde sig vores kurser med 40% rabat.

Kom i gang

Startdato
01-01-0001
Slutdato
01-01-0001
Varighed
3 dage per kursus
Pris
N1: 4500/N2: 5000 kr. inkl. moms

Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne

Det lærer du på Niveau 1

  • At udvælge ingredienser og fyld
  • Håndværket, der former den perfekte pizza
  • Videnskaben bag dej til både napolitansk og romersk pizza
  • At samle og bage en balanceret pizza

Mere info om Niveau 1

På Niveau 1 får du grundstenene for professionel pizzabagning; fra udvælgelse af ingredienser til fermentering af dej, strækteknikker samt samling og bagning.

Praktisk information og regler

Alle lektioner vil være på engelsk. 

Alle kursister vil få tildelt det nødvendige udstyr for at deltage i kurset.

Sted

Alle lektioner vil foregå på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Deltagerbevis og indhold 

Hvis man deltager i alle lektioner vil man afslutningsvis modtage et deltagerbevis samt en bog med indhold og noter fra kurset.

Depositum

For at være sikker på at få en plads på kurset, skal du betale et depositum på 1.000 kr.

Du får dit depositum tilbage, hvis du annullerer din tilmelding en måned, inden kurset starter. Din tilmelding er først gyldig, når du har indbetalt depositummet.

Når du har udfyldt tilmeldingen, sender vi dig en regning på de 1.000 kr. 

Pris og betaling

Pris: 4500 kr. inkl. moms

Vi tilbyder 15% rabat til forhenværende elever på Hotel- og Restaurantskolen.

Tilskud

Kompetencefonde

Virksomheder har mulighed for at søge tilskud til ansattes selvvalgte kurser og uddannelser i de nye kompetencefonde. Det er virksomheden, der søger om tilskuddet.

Tilskuddet, der gives, er pr. 1. maj 2010 på 140 kr. i timen og gives som løntilskud.

Der kan både søges om tilskud til afholdte kurser og reserveres midler til planlagte kurser. Reservationen kan ske op til tre måneder før.

Reservationen skal bekræftes senest 14 dage efter slutdato. Der søges for hvert enkelt niveau, hvor der angives start- og slutdato.

Medarbejderen, der søges for, skal have været ansat i virksomheden i ni måneder.

Lektioner og program for kurset

Roger

Vil du lære og forstå det praktiske arbejde i en pizzarestaurant samt udforske de små hemmeligheder bag den bedste pizzadej, så er det nu, du har chancen. Du lærer alt det grundlæggende omkring pizza på dette kursus.

Roger Vella

Underviser på kurset

Det lærer du på Niveau 2

  • En dybere forståelse for videnskaben bag pizzakunsten
  • Eksperimentering med forskellige og mere komplekse typer dej og fermentering
  • Mere avanceret træning i håndværket bag pizzaen
  • Online undervisning med nogle af Italiens dygtigste pizzakokke

Mere info om Niveau 2

På Niveau 2 får du en endnu dybere forståelse for videnskaben bag pizzakunsten og mere avanceret træning i håndværket. Vi eksperimenterer også med forskellige typer dej og byder på online undervisning med nogle af Italiens dygtigste pizzakokke.

Praktisk information og regler

Alle lektioner vil være på engelsk. 

Alle kursister vil få tildelt det nødvendige udstyr for at deltage i kurset.

Sted

Alle lektioner vil foregå på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Deltagerbevis og indhold 

Hvis man deltager i alle lektioner vil man afslutningsvis modtage et deltagerbevis samt en bog med indhold og noter fra kurset.

Depositum

For at være sikker på at få en plads på kurset, skal du betale et depositum på 1.000 kr.

Du får dit depositum tilbage, hvis du annullerer din tilmelding en måned, inden kurset starter. Din tilmelding er først gyldig, når du har indbetalt depositummet.

Når du har udfyldt tilmeldingen, sender vi dig en regning på de 1.000 kr. 

Pris og betaling

Pris: 5.000 kr. inkl. moms

Vi tilbyder 15% rabat til forhenværende elever på Hotel- og Restaurantskolen.

Tilskud

Kompetencefonde

Virksomheder har mulighed for at søge tilskud til ansattes selvvalgte kurser og uddannelser i de nye kompetencefonde. Det er virksomheden, der søger om tilskuddet.

Tilskuddet, der gives, er pr. 1. maj 2010 på 140 kr. i timen og gives som løntilskud.

Der kan både søges om tilskud til afholdte kurser og reserveres midler til planlagte kurser. Reservationen kan ske op til tre måneder før.

Reservationen skal bekræftes senest 14 dage efter slutdato. Der søges for hvert enkelt niveau, hvor der angives start- og slutdato.

Medarbejderen, der søges for, skal have været ansat i virksomheden i ni måneder.

Søg tilskud hos Dansk Fødevareakademi

Små- og mellemstore fødevarevirksomheder i Danmark har mulighed for at søge tilskud til kompetenceløft gennem relevante tilskudsprogrammer.

Hvis du vil vide mere om mulighederne og have hjælp til at søge, kan du kontakte Dansk Fødevareakademi for rådgivning.

Hvis du som virksomhed gerne vil kontaktes, kan du udfylde denne formular, og så ringes du op af Dansk Fødevareakademi, som hjælper dig videre.

Er arbejdsgiver omfattet af overenskomst, så kan du søge tilskud her:
For at kunne søge om tilskud fra Kompetencefonde, skal man som arbejdsgiver være omfattet af en overenskomst. Du kan læse mere om mulighederne her.

Lektioner og program for kurset

Mere information om lektioner og program følger, når vi nærmer os kursusstart.

Undervisere på kurset

MICHELE LUCARELLI

Michele Lucarelli startede sin pizzaiolo-karriere i 1997. Han voksede op i Marche, Italien, og har arbejdet på pizzeriaer i Italien, New Zealand og Danmark. Derudover har han bl.a. en mastergrad i Enogastronomia and Hospitality fra Bologna University.

I 2008 modtog han et diplom som Food Ambassadør for Marche fra kokkeskolen i Pesaro og startede foreningen "Amabsciatore Territoriale dell'Enogastronomia", der skulle promovere lokal kvalitetsmad fra Marche.

Michele har boet i Danmark siden 2015 og har bl.a. startet streetfood- og cateringvirksomheden Bike and Bake, hvor han laver pizzaer på en specialdesignet pizzacykel. Succesen fik ham til at udvikle Foodie Bikes; en sammenslutning af cykelkokke i København.

Fra 2017 til 2020 har Michele studeret på det anerkendte bageakademi Moretti LAB, deltaget i seminarer vedrørende ’Biga og Poolish’ og 'vildt gærvand' samt afsluttet sin Master-instruktøruddannelse i pizza på Accademia Nazionale Pizza DOC.

Michele startede i 2020 Nordic Pizza Academy og er ansvarlig for den overordnede organisation. Følg dem på Instagram og Facebook @nordicpizzaacademy.

ROGER VELLA

Roger er medstifter af Nordic Pizza Academy og er uddannet Master Pizzaiolo efter mange års hårdt arbejde og praktisk erfaring. Han begyndte  som pizzakok i en alder af 17 år og har siden arbejdet på mange prestigefyldte restauranter og pizzeriaer i både Italien og Danmark.

Roger drev sin egen virksomhed i Italien, inden han kom tilbage til Danmark i 2012, og siden 2016 har han været konsulent for flere pizzeriaer i København.

I 2018 blev han uddannet ’mesterinstruktør’ under den italienske bagerlegende Piergiorgio Giorilli på Accademia Nazionale Pizza DOC. I 2020 sluttede han sig til Nordic Pizza Academy-projektet og tager sig af det praktiske laboratorium, hvor han deler ud af sine erfaringer og ekspertise inden for pizzakundskaberne.

Spørgsmål?

Kontakt vores kursusafdeling:

Anna Fie Bak Johansson
Kursusadministrator

Anna Fie Bak Johansson

M: fbj@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til konkrete kurser, fx om tilmelding, afmelding, holdstørrelser, ventelister el. lignende.

Marie Haahr Jensen
Faglig teamleder

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig, hvis du har ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser til virksomheder og kommuner eller lignende.

Lene Vietz
Projekt- og kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig med generelle spørgsmål til kurser og efteruddannelse inden for AMU og IDV samt teambuilding, udlejning og events.