Pizza master kursus
Går du rundt med en passioneret pizzaiolo i maven? Og vil du gerne lære at mestre håndværket og videnskaben bag den perfekte pizza?
Få en bred forståelse for de mange aspekter af pizzaens ædle kunst på Nordens eneste professionelle pizzakursus, hvor vi går i dybden med videnskaben bag fermentering, undersøger forskellige dejopskrifter og træner håndværket bag formningen af den perfekte pizza.
Vi dykker også ned i kvalitetsanalyse af ingredienser, bagetemperaturer og meget mere, så du kommer hele vejen rundt om alle pizzaens arbejdsgange.
Niveau 1 & 2
Kurset er designet med henblik på karriereudvikling, men henvender sig i lige så høj grad til passionerede hjemmekokke. Det er inddelt i to forløb - Niveau 1 & 2 - der hver strækker sig over tre dages undervisning fra 9:00-16:00. Læs mere om dem nedenfor.
Bag undervisningen står Nordic Pizza Academy's pizzaiolo-mester Michele Lucarelli i samarbejde med et stort team af professionelle. Undervisningen foregår på engelsk.