Relationer

Hotel- og Restaurantskolen indgår i en række netværk og organisationer inden for uddannelse, gastronomi og hospitality.

ONE\THIRD

Tænketank for virksomheder og organisationer, der stræber efter at halvere madspildet inden 2030 samt reducere fødevaretabet i den danske fødevarebranche. 

Læs mere

Repræsentant: Johan K. Dal 

Rådet for sund mad

Medlemsorganisation, der skal danne netværk mellem mad- og måltidsaktører omkring dagsordener og projekter vedr. sundere mad mm., tæller ca. 30 medlemmer. Driver forskellige projekter og netværk, herunder Netværk for sundhed og klima i professionelle køkkener. 

Læs mere

Repræsentant: Johan K. Dal 

Team Gastronomi Danmark

Har til formål at støtte dansk forberedelse og deltage i internationale konkurrencer for elever og professionelle gastronomer med henblik på at synliggøre og markedsføre Danmark, dansk gastronomi og kvalitetsfødevarer, nationalt og international til gavn for erhvervslivet.

Repræsentant: Susanne Mortensen  
Sekretariats funktion: Marie Haahr Jensen 

 

Dansk Alliance for Bæredygtigt Fiskeri og Aquakultur

Alliancen samler relevante aktører i forpligtende samarbejde for at sikre havets dyr og planteliv, så vi i fremtiden kan nyde godt af det blå spisekammer. Arbejder også for “blå dannelse” til forbrugere, indkøbere og det professionelle køkken så vi kan få varieret og mindre klimabelastende fødevarer fra havet på danske tallerkner.

Læs mere

Repræsentant: Michelle Werther/Johan K. Dal  

Det Danske Gastronomiske Akademi

Akademiet har eksisteret siden 1964 og er en forening af personer, som arbejder for at fremme mad- og måltidskulturen i Danmark. Akademiets arbejde sker uafhængigt af kommercielle interesser, offentlige institutioner og fagorganisationer. 

Læs mere

Medlemmer:  Mariann Præstegaard og Johan K. Dal 

Copenhagen Skills

Copenhagen Skills' mission er at øge søgningen til erhvervsuddannelserne i Region Hovedstaden. Ambitionen er at give unge de bedste forudsætninger for deres uddannelsesvalg og ikke mindst en bedre og mere realistisk forståelse af de muligheder, en faglært uddannelse tilbyder. Sammen med de andre erhvervsskoler i regionen sidder vi i styregruppen. 

Læs mere

Repræsentant: Marianne Søndergaard 

AMU Hovedstaden

Hotel- og Restaurantskolen udbyder en lang række AMU-kurser, og sammen med AMU Hovedstaden engagerer skolen sig løbende i samarbejde og sparring om udbuddet af AMU-kurser i hovedstadsområdet.

Repræsentant: Marie Haahr Jensen