De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
Med kurset får du ny viden og færdigheder til at arbejde specifikt med de 7 kostråds anbefalinger til professionel produktion af mad, som er klimavenlig, ernæringsrigtig og sund.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At forklare de 7 kostråd i forhold til at spise varieret, ernæringsrigtigt og klimavenligt- At forklare planlægning af måltider, så de lever op til officielle kostråd inden for normalkost - At formidle de officielle anbefalinger til målgrupper som måltidsværtDu opnår færdigheder i: - At planlægge af måltider, som lever op til officielle kostråd inden for normalkost - At sammensætte og tilberede velsmagende måltider, som lever op til de 7 kostråd- At anrette og præsentere retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse
Målgruppe
Kurset er for medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende - og som ønsker at arbejde specifikt med de officielle kostråds anbefalinger til mad, som er klimavenlig, ernæringsrigtig og sund.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
20799
Varighed
2 dage