Produktion af smoothie, greenie og juice
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer, med afsæt i sæsonens frugt og grønsager.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for anvendelsen af sæsonens frugt og grøntsager samt for de fem grundsmage ved fremstilling af smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.- At redegøre for de enkelte produkters gavnlige effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet.- At redegøre for gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.
Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
20859
Varighed
1 dage