Produktion af smoothie, greenie og juice

Produktion af smoothie, greenie og juice

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer, med afsæt i sæsonens frugt og grønsager.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for anvendelsen af sæsonens frugt og grøntsager samt for de fem grundsmage ved fremstilling af smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.- At redegøre for de enkelte produkters gavnlige effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet.- At redegøre for gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

AMU-KODE

20859

Varighed

1 dage

;