Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævnemetoder på baggrund af grundlæggende viden om metoder, råvarer og sensorik for en given ret.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for principperne bag en professionel opskrift og tilhørende metodebeskrivelse for en given ret.- At planlægge arbejdsopgaver i det professionelle køkken.- At forklare grundtilberednings-metoder, råvarer og sensorik for en given ret.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At udføre arbejdsopgaver i det professionelle køkken.- At udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævne-stivnemetoder.- At tilsmage en given ret.
Målgruppe
Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder i eller ønsker at arbejde i et storkøkken eller kantine.
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen
AMU-KODE
20872
Varighed
5 dage