Intro til madproduktion i professionelle køkkener
Med kurset opnår du viden om redskaber, maskiner og hygiejnekrav i det professionelle køkken. Du opnår også viden om valg af råvarer, herunder kvalitet, økologi og bæredygtighed og hvordan man på et grundlæggende niveau læser og følger en opskrift. Du opnår færdighed i at deltage i en professionel madproduktion, anvendelse af redskaber og maskiner og valg af råvarer. Du opnår også færdighed i at tilberede enkle retter ud fra en given opskrift.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive hvilke redskaber og maskiner, der typisk anvendes i det professionelle køkken- At beskrive grundlæggende krav til hygiejnen i det professionelle køkken- At beskrive betydningen af valg af råvarer, herunder kvalitet, økologi og bæredygtighed- På et grundlæggende niveau at læse og følge en opskriftPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At arbejde med de typisk anvendte redskaber og maskiner i det professionelle køkken- At deltage i professionel madproduktion, hvor der prioriteres friske råvarer, økologi og bæredygtighed- At tilberede enkle retter ud fra en given opskrift
Målgruppe
Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker, eller netop er begyndt, at arbejde i et professionelt køkken.
Kursusbevis
Der er en praktisk prøve til uddannelsen
AMU-KODE
21901
Varighed
5 dage