Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Efter kurset kan du anvende viden om bæredygtighed og FN¿s verdensmål i relation til fødevare, service- og oplevelsesvirksomhed. Du kan identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche. Du kan anvende viden om bl.a. brancherelevante mærkninger og certificeringer til at træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelser.
Mål
Du opnår viden om:Begrebet bæredygtighed og FN¿s 17 verdensmål i relation (primært mål 12) med særligt med fokus på sammenhængen til eget fagområde og egen brancheRelevante mærkninger og certificeringer inden for fødevarer-, service- og oplevelsesvirksomhedBegrebet green-washing i relation til virksomhedens egne bæredygtige indkøbAnsvar som medarbejder for at fremme og arbejde med bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:Identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og brancheVurdere klimaaftryk af relevante produkter og ydelser Vurdere kriterier for at kunne træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelser
Målgruppe
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronom, ernæringsassistent, tjener, receptionist, gourmetslagter, bager og konditor.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
49830
Varighed
3 dage