Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere og tilberede retter til småtspisende, på baggrund af viden både om principper for kost til småtspisende og om de specialprodukter, som kan anvendes i forhold til kostformen.
Mål
Du opnår viden, der gør dig i stand til:- At forklare principper for kost til småtspisende- At forklare de sensoriske egenskaber i retter- At forklare, hvilke specialprodukter, der kan anvendes i forhold til kostformenPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At producere diæter i små portioner/måltider, som tager hensyn til madens sammensætning og anretning
Målgruppe
Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der har et ønske om at lære om planlægning og tilberedning af retter til småtspisende, og som skal arbejde med planlægning og tilberedning af måltider til småtspisende.
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen