Erasmus+

Drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse?

Alle elever på Grundforløb 2 har mulighed for at rejse to uger til udlandet og få praktisk erfaring via et Erasmus+ legat.

I løbet af Grundforløb2 skal alle elever have virksomhedsforlagt undervisning (VFU). Erasmusturen bliver placeret i den samme uge som VFU, samt ugen før eller efter.

Skolens internationale koordinator vil præsentere Erasmus, samarbejdspartnere, økonomi mm ude i din klasse i starten af Grundforløbet. Alle interesserede elever skal udfylde en ansøgningsblanket og derefter deltage i et informationsmøde. De elever, der får tilbudt en plads i udlandet, bliver kontaktet af den internationale koordinator.

Den internationale koordinator hjælper med pladsen i udlandet, flybilletter, bolig, lommepenge og meget mere. Eleven må forvente selv at have lidt penge med til sin fritid, transport, mad, mm.

Du har mulighed for at komme til Frankrig, Italien, Norge, Portugal, Spanien – eller måske du selv kender et sted i udlandet, hvor du kunne tænke dig at prøve at arbejde?

Se her, hvad andre elever siger om turen til udlandet via Erasmus:

”Alle er søde og vi nyder varmen og den hyggelige by! Hostelets folk er også rigtig søde, de tager sig meget af os og der er spansk kursus indimellem så vi kan forstå mere og mere. Hvis man er til en mindre by, så er Cordoba et perfekt match!” Camilla, Gastronom Grundforløb, Erasmus til Cordoba, Spanien

”Det var sådan en fed tur, og alle var super søde og hjælpsomme. Vi har faktisk aftalt, at jeg kommer tilbage og arbejder for dem i min sommerferie” Nikolaj, Gastronom Grundforløb, Erasmus til Portico di Romagna, Italien

 ”Vildt fed tur – jeg har lært så meget” Tara, Gastronom Grundforløb, Erasmus til Lille, Frankrig.

Ansøg her

Tea Holmgård Christensen

Spørgsmål? Kontakt mig gerne.

International koordinator, Læreplads i udlandet

Tea Holmgård Danquah