Kok søges til Restaurant Krabben

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant krabben er en restaurant placeret lige i hjertet af vallensbæk havn med udsigt udover vandet vi er en travl selskabs og ala carte restaurant især om sommeren pga det gode vejr og det lille stenkast væk stranden ligger. Vi søger derfor efter en dygtig og engageret og stabil kok med sans for at arbejde med gode råvare og kan have flere bolde i luften på engang. Vi består lige nu af et lille team på 2 kokke og 2 elever og en køkkenchef lyder det som noget for dig så tøv endelig ikke med at komme forbi eller gi mig et ring på 20614017 Dennis Lund ( køkkenchef.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Det daglige arbejde består af produktion og drift oplæring af elever og input til menuer, A lacarte og selskab, vare bestilling\/egenkontrol osv.

Forventninger til eleven

møde stabil engageret smilende og med med sans for humor

VI TILBYDER

vi tilbyder et køkken med glade\/smilende kollegaer hyggelige omgivelser og ikke mindst gode arbejdsforhold og gode arbejdstider i 5\/2vagt indflydelse på menuer og ændringer god løn til den rette person

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenchef Dennis Lund
dennis.lund@live.dk
Tlf.: 43540545

Addresse

Restaurant Krabben
Vallensbæk havn 7-11 2665 Vallensbæk strand

Ansøgningsfrist:

30-09-2022

Søg stillingen