Kokke-og tjenerelever til Italien
Om restauranten
Tenuta Nannina Ristorante er et sted omgivet af grønne områder, et stenkast fra Almalfi, Sorento og Cilentol, lige mellem Napoli og Salerno.
Som elev I Tenuta Nannina kommer du til at arbejde under Rocco Iannone i hvad han selv beskriver som sit personlige gastronomiske eventyr. Rocco Iannone er mest kendt for sin nyfortolkning af traditionelt Italiensk gastronomi. Han har været i lære i nogle af de bedste restauranter i verden, og er selv en anerkendt læremester.
Omdrejningspunktet for hans restaurant er kærligheden til jorden, til køkkenet, til de ingredienser, der produceres på en naturlig måde af utrættelige landmænd og håndværkere.
Tilknyttet restauranten, ligger familiens landbrugsjord, hvor der dyrkes frugter og grøntsager efter sæson, som benyttes i køkkenet.
Se vedhæftede youtube video fra stedet!
hvad tilbydes
Restauranten har åbent året rundt, og tilbyder kokke- og tjenerelever praktikperioder på 3-8 måneder. Der tilbydes gratis bolig, mad i arbejdstiden og 300 EURO/mdr.
ansøgning
Kunne ovenstående have din interesse, så send dit CV til skolens internationale koordinator Tea Holmgård Danquah på tea@hrs.dk eller kom forbi til en snak i lærepladscenteret.