Kokkeelever søges til CoFoCo´s restauranter

OM ARBEJDSPLADSEN

Cofoco blev grundlagt på troen på, at det gode måltid ikke skulle være dyrt. Vi ønsker at tilbyde københavnerne nye og spændende oplevelser. Det har vi gjort siden 2004, og visionen vil leve videre i de kommende år da vi har flere nye projekter i støbeskeen. Da vi åbnede vores første restaurant i 2004, ændrede vi tilfældigvis hele den københavnske restaurantscene ved at tilbyde double seating, og dermed kunne vi reducere omkostningerne og tilbyde højere kvalitet til lavere priser. Cofoco er blevet synonymt med den gode spiseoplevelse, der altid leverer mere end forventet. Vi har i dag 16 succesfulde restauranter i København og 650 glade medarbejdere.
Læs mere om os her

OM JOBBET

Elevens arbejde

Hos os får du mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer køkkener. Du kommer til at indgå i et team af motiverede og dedikerede kollegaer. Vi arbejder med friske råvarer og laver mad fra bunden, og vi sætter håndværket i højsædet. Vi arbejder effektivt og struktureret og har mange års erfaring med at drive a la carte restauranter og oplæring af kokkeelever.

Forventninger til eleven

At du ikke nødvendigvis har bestået grundforløbet på Hotel- & Restaurantskolen, men er nysgerrig og har et stort bankende hjerte, når det gælder madlavning. At du er pålidelig, ansvarlig og mødestabil At du elsker at være et i et miljø hvor travlhed og arbejdsglæde går hånd i hånd

VI TILBYDER

Vi sørger for, at du ...
- får afprøvet dine talenter
- får en fantastisk arbejdsplads i en virksomhed med masser af muligheder og fordele
- bliver en del af et fantastisk team med grobund for gode venskaber og faglige sparringspartnere
- et stærkt bagland og administration som sørger for ordenligt rammer og trygge forhold

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Ann Qwist, Rekruttering & Onboarding
ann@cofoco.dk
Tlf.: 31418613

Addresse

Cofoco
Vesterbrogade 17, 1. sat

Ansøgningsfrist:

30-04-2023

Søg stillingen