Tjenerelev søges til Kong Hans Kælder

OM ARBEJDSPLADSEN

Kong Hans Kælder er en fine dining restaurant, med fokus på det gode værtskab og de gamle tjener dyder, Vi er en restaurant med 2 michelinstjener , men fødderne plantet på jorden, Vi er her for gæsterne , og ikke den anden vej rundt. Vi er ambitiøse og detalje orienterede i alt hvad vi foretager os. Der er fokus på det gamle tjener håndværk, med filetering, tranchering & flambering foran gæsterne. Vi fordyber os i vores råvarer og produkter , så alle er klædt godt på.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du indgår i et elevteam, med frihed under ansvar. Mulighed for ansvarsposter i restauranten, såsom ost, juicemenuer og linnedlevering. Du har rig mulighed for at uddanne sammen med nogle af de dygtigste inden for faget.

Forventninger til eleven

selvstændigt menneske , med lyst til at lærer, omsorg for gæsterne, så vi sikre de får den bedste aften.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en vagtplan på 37 timer, hvor man indgår i et rul på 3 uger , med fri hver 3 weekend, og lukket sidste lørdag i måneden. Et godt arbejdsfællesskab mellem kollegaer. Mulighed for fordybelse og sparring med nogle af de dygtigste inden for branchen, både i køkken og på tjenersiden.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jonas Bronton, Restaurantchef
Jonas@konghans.dk
Tlf.: 33 11 68 68

Addresse

Kong Hans Kælder
Vingårdstræde 6, 1070 København K

Ansøgningsfrist:

28-02-2025

Søg stillingen