Tjenerelev søges til Kong Hans Kælder
OM ARBEJDSPLADSEN
Kong Hans Kælder er en fine dining restaurant, med fokus på det gode værtskab og de gamle tjener dyder, Vi er en restaurant med 2 michelinstjener , men fødderne plantet på jorden, Vi er her for gæsterne , og ikke den anden vej rundt. Vi er ambitiøse og detalje orienterede i alt hvad vi foretager os. Der er fokus på det gamle tjener håndværk, med filetering, tranchering & flambering foran gæsterne. Vi fordyber os i vores råvarer og produkter , så alle er klædt godt på.
OM JOBBET
Elevens arbejde
Du indgår i et elevteam, med frihed under ansvar. Mulighed for ansvarsposter i restauranten, såsom ost, juicemenuer og linnedlevering. Du har rig mulighed for at uddanne sammen med nogle af de dygtigste inden for faget.
Forventninger til eleven
selvstændigt menneske , med lyst til at lærer, omsorg for gæsterne, så vi sikre de får den bedste aften.
VI TILBYDER
Vi tilbyder en vagtplan på 37 timer, hvor man indgår i et rul på 3 uger , med fri hver 3 weekend, og lukket sidste lørdag i måneden. Et godt arbejdsfællesskab mellem kollegaer. Mulighed for fordybelse og sparring med nogle af de dygtigste inden for branchen, både i køkken og på tjenersiden.
KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST
Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Kontaktperson
Jonas Bronton, Restaurantchef
Jonas@konghans.dk
Tlf.: 33 11 68 68
Addresse
Kong Hans Kælder
Vingårdstræde 6, 1070 København K
Ansøgningsfrist:
28-02-2025