Klog på vin
Smag på vin, som du næppe har prøvet det før, til vores gratis vinevent for ufaglærte tjenere 24. november.
vi nørder, slynger, dufter og smager. Men hvad sker der med vores andre sanser, når vi drikker vin?
Det bliver du klogere på i vores sanselaboratorie; et rum badet i lyd- og dufteindtryk, hvor væggene er levende skærme, og du får et unikt indblik i, hvordan sanserne påvirker det, vi spiser og drikker.
Få nye perspektiver på vin fra både en neurogastronom og nogle af branchens skarpeste vinhjerner. Få smageteknikker, lær at vejlede gæster. Og del erfaringer med andre tjenere over en bid mad.
OBS: Kun for ufaglærte tjenere i branchen og folk, der er nysgerrige på faget eller vores uddannelser. Elever kan ikke tilmelde sig.
24. nov: Klog på vin
16:30: Velkommen
16:45: Workshops
Sanseværkstedet: Udnyt alle sanser til at få den bedste vinoplevelse.
Tjenerhuset: Smageteknikker, de 5 grundsmage og parring af vin.
17:45: Vinsmagning
Hvordan smager man på vin – og hvordan vejleder man gæsten? Teori, analyse, fun facts og smagning af forskellige vine.
19:15: Mad og vin
Vi byder på et glas vin og et lækkert charcuteribræt.
20:00: Tak for i dag
Tidspunkter kan skride lidt afhængig af, hvordan dagen udvikler sig.
Hvad er sværest at håndtere som ung tjener?
Det har vi spurgt rigtig mange af jer om. Vi vil nemlig gerne tilbyde lærerige, gratis events om præcis det, I savner viden om i arbejdslivet.
Vi vil også gerne vise, hvordan tjeneruddannelsen kan hjælpe dig endnu længere. Hvad du lærer, som du ikke får med på farten som ufaglært. Og hvorfor uddannelsen er den fedeste vej mod et mere varieret og spændende arbejdsliv.
20. apr: Klog på GUEST EXPERIENCE
Sæt også kryds i kalenderen, når vi følger op med et nyt lærerigt event, der helt enkelt lærer dig at skabe oplevelser. Dem ud over det sædvanlige, som giver dine gæster en aften, de aldrig glemmer
Vi snakker om alt fra storytelling til konflikthåndtering og oplevelsesøkonomi, så du kan sætte den perfekte ramme for restaurantgæsten – eller når du en dag selv vil skabe de store events.
Landets største skole for gastronomi og værtskab
- Store oplevelser
- Fremtidens gastronomi
- Det gode værtskab
- Et bæredygtigt madsystem