Gæstebetjening: Gastronomen i værtsrollen
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i samarbejde med kolleger at præsentere retter/menuer på en måde, som understøtter virksomhedens atmosfære og koncept og sikrer gæstens positive helhedsoplevelse.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for betydningen af begreberne "værtskab" og "service", samt sætte mål for egen rolle som vært.- At redegøre for, hvordan man som vært/gastronom afdækker gæsternes ønsker og forventninger.- Ud fra en gastronomfaglig viden at præsentere menuen, herunder tilberedning og råvarer.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At gæsteforklare retter/menuer på en måde, som understøtter virksomhedens atmosfære og koncept.- At mestre rollen som vært og sikre gæsten en positiv helhedsoplevelse.
Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der optræder i værtsrollen og gæsteforklarer virksomhedens menuer.Kurset er udviklet til kursister, der har taget 20812 Det gode værtskab i gæstebetjeningen 1, eller har tilsvarende viden og færdigheder.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
20863