Håndvask er centralt i Hotel- og Restaurantskolens hygiejnekurser.

Alm. fødevarehygiejne og Intro t. madprod/tilbered

Alm. fødevarehygiejne og Intro t. madprod/tilbered

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker, eller netop er begyndt, at arbejde i et storkøkken eller en kantine.

Kursuspakken er sat sammen af tre kurser. Et hygiejnekursus, hvor du gennem tre dage får en grundig læring om hygiejneregler i køkkenet, bakterier og egenkontrol. Kurset er grundstenen for at arbejde i køkken.

Dernæst får du fem dages introduktion til madproduktion. Med kurset opnår du viden om redskaber, maskiner og hygiejnekrav i professionelle køkkener. Du opnår også viden om valg af råvarer, herunder kvalitet, økologi og bæredygtighed og hvordan man på et grundlæggende niveau læser og følger en opskrift. Du opnår færdighed i at deltage i en professionel madproduktion, anvendelse af redskaber og maskiner og valg af råvarer. Du opnår også færdighed i at tilberede enkle retter ud fra en given opskrift.

Til sidst skal du lære om tilberedningsmetoder og fremstilling af mad. Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævnemetoder på baggrund af grundlæggende viden om metoder, råvarer og sensorik for en given ret.

Gå til tilmelding

Spørgsmål?

Kontakt vores kursusafdeling:

Elsebeth Charlotte Christiansen
Kursussekretær

Elsebeth Charlotte Christiansen

M: elc@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til vores kursuskalender, til- og framelding samt fakturering.

Lene Vietz
Kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig omkring ønsker til nye kurser og samarbejder eller skræddersyede efteruddannelser inden for grøn bæredygtighed, Green Chef og Guest Experience samt udlejning og events.

Marie Haahr Jensen
Seniorkonsulent

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig omkring ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser inden for ledelse, ESG og Guest Experince samt spørgsmål til efteruddannelserne Kellner og Naturvin.

;