Gastronomisk Værtskab
Vil du som kok være med til at skabe uforglemmelige gæsteoplevelser – ikke kun gennem smag, men også gennem værtskab, kommunikation og samarbejde?
På Gastronomisk Værtskab bliver du rustet til at levere service og oplevelser i verdensklasse – også bag kulisserne. Du lærer at kommunikere skarpt og samarbejde effektivt med kolleger, både i køkkenet og på gulvet, håndtere konflikter professionelt og være med til at forme en samlet, helstøbt oplevelse for gæsten.
I en tid hvor gæsteanmeldelser vejer tungt, og gæsternes forventninger er høje, er den samlede serviceoplevelse afgørende – og køkkenet spiller en central rolle. Din mad fortæller en historie. Din tilgang til samarbejde og kommunikation er med til at sikre, at den bliver fortalt rigtigt.
Du vil blive undervist af en kokkefaglig ekspert i værtskab med fokus på, hvordan du som kok kan tage aktivt ejerskab over ikke blot det, der kommer på tallerkenen, men hele gæsterejsen.
Datoer
Uddannelsen består af et AMU-kursus (tre dage) + en ekstra udviklingsdag.
Vil du se alle datoer og læse mere om tilmelding, så tryk "Tilmeld dig her" i tilmeldingsboksen her på siden.
Målgruppe
Kurset er målrettet kokke på alle niveauer, der ønsker at tage aktivt del i den samlede gæsteoplevelse. Det er oplagt for dig, der arbejder i køkkener med fokus på gastronomi, kvalitet og samarbejde – og som ved, at god mad alene ikke er nok.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.