Gulerødder og løg er en del af Food Coordinator-uddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen .

Bæredygtighed i storkøkkener

Du lærer at planlægge madproduktion med viden om økologi, råvarer og bæredygtighed

Bæredygtighed i storkøkkener

Storkøkkener har i stigende grad brug for medarbejdere, der har stor viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.

På kurset på Hotel- og Restaurantskolen i København bliver du i stand til at planlægge madproduktion, som tager hensyn til netop disse emner.

Derudover får du også viden om anvendelse af globale råvarer, og du lærer at beregne ressourceforbrug på vand og strøm samt at minimere madspild, når du er i storkøkkener.

Mål

Du kan planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.Du kan beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

AMU-KODE

48771

Varighed

3 dage

;