Farverige bønner og bælgfrugter er en del af Rethink Food på Hotel- og Restaurantskolen.

Det klimavenlige køkken

Det klimavenlige køkken

Efter kurset kan du udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til madtraditioner og madkultur. Du kan anvende viden om økonomisk bæredygtighed og kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenlig mad.

Mål

Du opnår viden om:- Rentable koncepter for klimavenlig mad - Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:- Udvikle og fremstille klimavenlig mad - Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson- Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

AMU-KODE

49852

Varighed

2 dage

;