Flammegrillet kød i en restaurant.

Grilltilberedning i restaurant og køkken

Grilltilberedning i restaurant og køkken

Efter kurset kan du i professionel sammenhæng fremstille og udvikle retter, der kan tilberedes på grill, samt lave velegnet marinering. Du får lært at anvende den bedst egnede tilberedningsmetode og -teknik i forhold til grilltype og brændselsform og samtidig opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed.

Mål

Du opnår viden om:- Anvendelse af marinaer, rubs og aromaer til at lave velegnet marinering med fokus på marinadens sensoriske egenskaber - Hvordan krav til fødevarehygiejne og sikkerhed anvendes ved tilberedning af madvarer på grill Du opnår færdighed i:- At udvikle retter, der kan tilberedes på grill- At anvende den bedste tilberedningsteknik og- metode i forhold til den valgte grill og brændselsform, herunder brugen af sousvide og langtidstilberedning ved lav temperatur

Målgruppe

Kurset retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der har viden om og arbejdserfaring med madfremstilling, og som ønsker færdigheder til at arbejde professionelt med grillretter i restaurantkøkkener.

Kursusbevis

Der er en mundtlig prøve til uddannelsen

AMU-KODE

49954

Varighed

2 dage

;