Køkkenmedhjælper -køkken, kantine og institutioner
Brænder du for at arbejde i et køkken en kantine eller en institution? Har du en ambition om at være med til at sikre en sund og velsmagende mad, og være opmærksom på reduktion af madspild? Så er denne kursusrække den rette for dig!
Du vil gennem kurserne blive klædt på til både at lave sund og økologisk mad, og få værktøjer til at være med til måltidsplanlægning.
I kursusrækken arbejder vi med grundlæggende tilberedninger og brødbagning, hvor vi også har fokus på en bæredygtig produktion.
KURSUSRÆKKEN BESTÅR AF 9 AMU-KURSER:
- Økologi i den daglige madproduktion (48775-) 3 dages varighed
- Madfremstilling uden fødevareallergi (48824-) 1 dags varighed
- Smagen i centrum (45874-) 2 dages varighed
- Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843-) 2 dages varighed
- Tilberedningsmetoder i madproduktion (48780-) 10 dages varighed
- Måltidsplanlægning 1 (48801-) 5 dages varighed
- Almen fødevarehygiejne (45818-) 3 dages varighed
- Reduktion af madspild 1 (48800-) 2 dages varighed
- Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781-) 2 dages varighed
MÅLGRUPPE
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af brød og som ønsker kompetencer til at kunne fremstille brød med fibre og fuldkorn.
KURSUSBEVIS
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen