Reduktion af madspild 1

Reduktion af madspild 1

Du kan planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion samt medvirke til forebyggelse og bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse hermed. Der findes også et trin 2 af kurset.

Gå til tilmelding

Mål

- Du kan planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.- Du kan medvirke til bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.- Du kan samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Kom i gang

AMU-kode
48800
Tilmeldingsfrist
07-11-2023
Startdato
07-11-2023
Slutdato
08-11-2023
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 268,00
Ledige pladser
14
;

Kom i gang

AMU-kode
48800
Tilmeldingsfrist
07-11-2023
Startdato
07-11-2023
Slutdato
08-11-2023
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 268,00
Ledige pladser
14