Smørrebrødskøkken - trin 1/Klassisk
Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød og arbejde med anretninger, salater, garniture og pynt. Du kan arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, smag, konsistens og farver. Der findes også et trin 2 af kurset.
Mål
Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken:- Fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød.- Arbejde med kolde og lune anretninger.- Arbejder med salater, garniture og pynt.- Arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensætning, smag, konsistens og farver.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen