Smørrebrødskøkken - trin 2/Moderne
Vores verdensberømte smørrebrød gennemgår i disse år en vild udvikling. Det bliver nytænkt på alverdens måder, og der bliver opfundet helt nye madder.
På dette kursus på Hotel- og Restaurantskolen i København lærer du at lave nytænkende smørrebrød med garniture, pålæg og pynt.
Du bliver også skarp på tilberedningsmetoder, hygiejne og sæsonaktuelle råvarer, og så bliver du ferm til at sammensætte et nyt smørrebrødskort på din restaurant, dit hotelkøkken, kantine eller cateringvirksomhed.
Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48828 Smørrebrødskøkken – trin 1.
Mål
Du kan med udgangspunkt i det moderne smørrebrødskøkken:- Fremstille smørrebrød i ny fortolkning ud fra viden om smørrebrødets betydning for den danske madkultur. - Arbejde med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på en ny måde. - Fremstille smørrebrød, pålæg, garniture og pynt på nye måder.- Sammensætte et smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Målgruppe
Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen