Friskfanget fisk ligger samlet i en kasse.

Bæredygtig fisk og skaldyr

Bæredygtig fisk og skaldyr

Efter kurset har du viden om opdræts- og fiskeriformers konsekvenser for havet og dets biodiversitet samt om indkøb af fisk og skaldyr baseret på bæredygtige fangstmetoder og opdrætskriterier. Du kan kvalitets- og smagsvurdere fisk samt skaldyr fra akvakultur og/eller fiskeri og tilberede fisk og skaldyr fanget med skånsomme og bæredygtige fangstmetoder.

Gå til tilmelding

Mål

Du opnår viden om: - Forskellige opdræts- og fiskeriformers konsekvenser for havet og dets biodiversitet.- Indkøb af fisk og skaldyr baseret på bæredygtige fangstmetoder og opdrætskriterier.- Relevante mærkningsordninger og guides, som understøtter et bæredygtigt valg af fisk og skaldyr.Du kan anvende den opnåede viden til at:- Kvalitets- og smagsvurdere fisk samt skaldyr fra akvakultur og/eller fiskeri.- Tilberede forskellige fisk og skaldyr fanget med skånsomme og bæredygtige fangstmetoder.

Målgruppe

Kurset henvender sig til faglærte og medarbejdere med brancheerfaring, der er beskæftiget med madfremstilling og indkøb i offentlige køkkener, restauranter, kantiner og lignende.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Kom i gang

AMU-kode
49853
Tilmeldingsfrist
15-11-2022
Startdato
15-11-2022
Slutdato
16-11-2022
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 256,00
Ledige pladser
16
;

Kom i gang

AMU-kode
49853
Tilmeldingsfrist
15-11-2022
Startdato
15-11-2022
Slutdato
16-11-2022
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 256,00
Ledige pladser
16