Tjenerelev gør klar til at servere i skolens restaurant.

Gastronomen som vært

Gastronomen som vært

Deltageren kan skabe positive helhedsoplevelser for gæsterne ved at forstå betydningen af værtskab og kunne sætte mål for eget værtskab; herunder kan deltageren endvidere fordele ansattes medansvar i værtskabet. Deltageren kan afdække gæsternes behov og ønsker og således vejlede dem ud fra stedets muligheder. Deltageren kan ligeledes levere gastronomi, som inkluderer "værtskabet" og understøtter virksomhedens koncept.

Gå til tilmelding

Mål

Deltageren kan forstå betydningen af "værtskab" og sætte mål for egen rolle som vært. Deltageren kan fordele og synliggøre ansattes medansvar i værtskabet, så gæsten sikres en positiv helhedsoplevelse i virksomhedens ånd. Deltageren kan afdække gæstens ønsker og forventninger og vejlede gæsten ud fra virksomhedens muligheder. Deltageren kan levere gastronomisk oplevelse gennem tilberedning, anretning og autentisk præsentation af retter/menuer, som understøtter virksomhedens atmosfære og koncept.

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ikke-faglært og faglært personale beskæftiget med madfremstilling i restaurant kantine og catering.

Kursusbevis

Der er en mundtlig prøve til uddannelsen

Kom i gang

AMU-kode
47567
Tilmeldingsfrist
13-10-2022
Startdato
13-10-2022
Slutdato
14-10-2022
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 2,00
Ledige pladser
15
;

Kom i gang

AMU-kode
47567
Tilmeldingsfrist
13-10-2022
Startdato
13-10-2022
Slutdato
14-10-2022
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 2,00
Ledige pladser
15