Der bliver skålet i rødvin og hvidvin.

WSET-suppleringskursus

Supplering til WSET-kurser.

WSET-supplerings­kursus

Vinakademiet tilbyder også Level 3 Award in Wines i samarbejde med Wine & Spirit Education Trust.

Det er en international anerkendt eksamen, som er en af flere uddannelser fra WSET, og blandt andet er det normale adgangskrav til deres Level 4 Diploma in Wines & Spirits.

Læs mere om WSET og Level 3 på www.wsetglobal.com

Vi står naturligvis også parat til at informere mere om denne uddannelse, så det er bare at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vores sommelieruddannelse er så lang og grundig, at du med en eksamen fra Vinakademiet blot behøver at supplere din uddannelse med to kursusdage, før du kan tage Level 3 eksamen.

Kurset vil først og fremmest indeholde fordybelse og repetition af smageteknik samt eksamensforberedelse i form af træning i skriftlige spørgsmål med tilbagemelding fra underviserne.

Der vil også være en lektion i, hvorledes vitikultur og vinifikation påvirker vinens karakter og kvalitet.

Læs mere om tilmelding og betalingsbetingelser på linket her eller længere nede på siden.

Kom i gang

Startdato
03-04-2024
Slutdato
17-04-2024
Varighed
3 kursusdage
Pris
750 eller 3.500 kr

Praktisk info

Undervisningen finder sted ml. kl. 9.30-17.00. Tiderne for eksamensdagen oplyses senere.
Kursusmaterialet er på engelsk, mens undervisningen overvejende vil være på dansk.

Datoer for WSET-suppleringskurset

Undervisningen foregår:

  • 3. april 2024
  • 10. april 2024
  • 17. april 2024

Betaling

Pris: 3.500,00 kr.  (for Niveau 2 Sommelier-kursister før sommeren 2016)

Pris:  750,00 kr. (for Niveau 2 Sommelier-kursister efter sommeren 2016)

  • Kursusprisen dækker det engelske undervisningsmateriale, alle vine, frokost på dag 1 og 2, kaffe og kage samt eksamensafgift.
  • Betalingen skal være Hotel- og Restaurantskolen i hænde senest tre uger før kursusstart.
  • Der oprettes kun hold ved tilstrækkelig tilmeldte.

Økonomisk støtte

Virksomheder har fra 1. januar 2009 fået mulighed for at søge tilskud til ansattes selvvalgte kurser og uddannelser i de nye kompetencefonde.

Det er virksomheden, der søger om tilskuddet. Tilskuddet, der gives, er pr. 1. maj 2010 på 140,- kr. i timen og gives som løntilskud. Der godtgøres maximalt for 74 timer eller 2 uger pr. år.

På WSET's suppleringskursus vil det maksimale tilskud være 10 timer x 140,- kr. = 1400,-kr.

Der kan både søges om tilskud til afholdte kurser og reserveres midler til planlagte kurser. Reservationen kan ske op til tre måneder før. Reservationen skal bekræftes senest 14 dage efter slutdato. Der søges for hvert enkelt niveau, hvor der angives start- og slutdato.

Der kan søges tilskud til sommelieruddannelsen, hvis man indbetaler til Hotel- , Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond.

Medarbejderen, der søges for, skal have været ansat i virksomheden i ni måneder.

Ansøgningsskema og nærmere information kan findes på kompetenceuddannelsesfonden.

Spørgsmål om uddannelsen

For faglige spørgsmål og information om uddannelsen indhold og organisering kontakt Thomas Ilkjær: info@vinakademiet.dk eller på tlf. 6146 7401.

For spørgsmål om tilmelding/betaling og øvrige administrative spørgsmål kontakt Connie H. Lyholmer på Hotel- og Restaurantskolen: chl@hrs.dk eller på tlf. 33 86 22 36.

Læs mere på www.vinakademiet.dk

Uddannelsen er et samarbejde mellem Hotel- og Restaurantskolen i København og Vinkällan, et svensk firma med tyve års erfaring i sommelieruddannelser i Stockholm, Göteborg, Linköping og Helsingborg.

Tilmelding suppleringskursus

Personlige oplysninger
Adresse
Kontaktinfo
Tilskud

Nyttig viden

Mad på skolen

Der er et stort udvalg af spisemuligheder på skolen.  

  • Restauranten, hvor vores egne kokkeelever forbereder menuen, og tjenerelever serverer den for elever og medarbejdere. 
  • Spisehuset, hvor kantinen serverer grøn bistromad til hverdagspriser.  
  • Kaffebaren, hvor du kan købe sandwiches, kaffe, salater og frugt. 
  • Madboderne, her er du heldig at smage mad, andre elever har lavet. Det kan være alt fra tacos, sushi, brød, is og kage. 
  • Bar' Kaf, hvor vores receptionistelever serverer friskkværnet barista-kaffe til SU-venlige priser. 

Læs om vores spisesteder

Røgfri skoletid

Hotel- og Restaurantskolen har røgfri skoletid for alle, der har sin gang på skolen.

Det betyder, at man ikke må ryge i skoletiden mellem kl. 8-16 hverken på eller uden for skolens område samt til sociale sammenkomster som fredagsbar, fest og lignende uden for dette tidsrum. Forbuddet gælder for alle tobaksvarer herunder cigaretter, e-cigaretter og snus.

Uniformer

Når du som kursist har undervisning i køkkener, skal du have en uniform på, som er godkendt til køkkenarbejde.

Du har valget mellem at medbringe din egen uniform eller låne en af skolen.

Læs mere om uniformer.

Spørgsmål?

Kontakt vores kursusafdeling:

Anna Fie Bak Johansson
Kursusadministrator

Anna Fie Bak Johansson

M: fbj@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til konkrete kurser, fx om tilmelding, afmelding, holdstørrelser, ventelister el. lignende.

Marie Haahr Jensen
Faglig teamleder

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig, hvis du har ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser til virksomheder og kommuner eller lignende.

Lene Vietz
Projekt- og kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig med generelle spørgsmål til kurser og efteruddannelse inden for AMU og IDV samt teambuilding, udlejning og events.