Elever laver mad i vores udendørs køkken Hotel- og Restaurantskolen

10. klasse brobygning

Velkommen til Hotel- og Restaurantskolen! Vi glæder os til at modtage dig og håber, at du vil nyde at besøge os

Brobygning 10. klasse 

Når du er på skolen, kommer du til at møde mange andre unge mennesker, som også besøger os.

På dit besøg på Hotel- og Restaurantskolen får du viden om mad, smag, sundhed og måltider. Du opnår praktiske færdigheder inden for madlavning og prøver at eksperimentere med råvarer og opskrifter. Du vil også opleve værdien af et fællesskab omkring måltider.

Afhængigt af hvor mange dage du besøger os, vil du blive præsenteret for en del af vores uddannelser. Du kommer til at skulle arbejde som kok, men du vil evt. også skulle arbejde som tjener, cater eller bager. Det er den bedste måde at få et ordentlig indtryk af vores spændende branche. 

Under besøget vil du også få en rundvisning på skolen og høre om nogle af vores andre uddannelser.

Alle undervisere, som du kommer til at møde, er vant til at undervise elever fra folkeskolen. 

Vi glæder os til at møde dig! 

Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne

Hvad laver man på forløbet?

Du får praktisk erfaring

Du vil blive præsenteret for en del af vores uddannelser, og du kommer til at skulle arbejde som kok, men du vil for eksempel også skulle arbejde som tjener, cater eller bager. Det er den bedste måde at få et ordentlig indtryk af vores spændende branche.

Når du besøger Hotel- og Restaurantskolen, kommer du ikke til at sidde særlig meget ned. Al teori lærer du stående, mens du arbejder. Og du kommer til at arbejde alle dage, mens du besøger os.

Målgruppe

Elever, der går i 10. klasse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviser Henrik Hynne på:

Telefon: 3147 50 02

Mail: hhy@hrs.dk

Henrik Hynne

Har du spørgsmål til 10. klasse brobygning?

Teamleder

Henrik Hynne