SKILLS: 2. og 3. introdag (8. klasse)
På 2. og 3. introdag skal eleverne lære mere om uddannelserne på erhvervsskolerne
SKILLS 2. og 3. introdag (8. klasse)
Dine elever i 8. klasse kommer vidt omkring i løbet af de to dage, hvor de i fællesskab skal opbygge en musikfestival - Copenhagen Loud Festival.
Mange 8. klasses elever har enten selv været eller kender nogen, som har været på en festival, mens andre har brug for at få sat ord og billeder på, hvad en festival er.
Det gør de både ’på papiret’ – i form af opgaver, der repræsenterer de fire hovedindgange på erhvervsuddannelserne – men også i praksis, hvor eleverne for alvor kommer til at udfolde deres egne talenter og evne til at samarbejde.
Eleverne er på besøg i to dage og den ene dag er de i et teorilokale, den anden dag i køkkenet, eller omvendt.
Der er nogle ting, I som skole kan forberede jer på inden besøget.
Vi glæder os til at se jer!
Hvad laver eleverne?
Indhold
Dine elever i 8. klasse kommer vidt omkring i løbet af de to dage, hvor de i fællesskab skal opbygge en musikfestival.
Det gør de både på ”papiret” – i form af opgaver, der repræsenterer de fire hovedindgange på erhvervsuddannelserne – men også i praksis, hvor eleverne for alvor kommer til at udfolde deres egne talenter og evne til at samarbejde.
Hvad er en festival?
En festival er en begivenhed, hvor flere kunstnere optræder, hvilket Copenhagen Loud Festival er et eksempel på.
Mange 8. klasses elever har enten selv været eller kender nogen, som har været på en festival, mens andre har brug for at få sat ord og billeder på, hvad en festival er.
Der er nogle ting, I som skole skal forberede jer på inden besøget.
Målgruppe
Elever, der går i 8. klasse.
Kontakt
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviser Henrik Hynne på:
Telefon: 3147 50 02
Mail: hhy@hrs.dk
Sådan er skolen
Når du besøger Hotel- og Restaurantskkolen, oplever du, hvor meget liv her er. Vores elever lærer en masse i køkkenerne og i klasseværelserne.
Men undervisningen på skolen foregår også helt andre steder, som ikke minder om andre skoler.
Vi har blandt andet et ferm lab, hvor vi fermenterer på livet løs, og vi har vores egen byhave, hvor vi dyrker økologiske krydderurter og grøntsager til undervisningen.
Når det er frokosttid, kan du vælge mellem vores helt egen restaurant, vores bæredygtige spisehus eller kaffebar, hvor du kan købe sandwiches og salater.
Der er også sociale arrangementer som fester, fredagsbarer, street food-arrangementer og udflugter.
Der er ikke to dage, der er ens, på Hotel- og Restaurantskolen.