Specialklasser
Du får nogle spændende dage og finder ud af, hvordan det er at være elev på skolen
Specialklasser
Velkommen til Hotel- og Restaurantskolen!
Vores mål for dette forløb er, at du får nogle spændende dage, hvor du ser, hvordan en erhvervsskole inden for restaurationsbranchen ser ud.
Du kommer til at være i køkkenet sammen med din egen lærer og en kokkefaglærer, som fortæller dig om råvarer, sundhed, økologi og meget andet.
Vi låner dig en uniform, som du skal bruge, hver gang vi skal i køkkenet. Meget af den mad vi skal lave i køkkenet, er noget mad du kender, men som du ikke vidste, du selv kunne lave.
Vi fortæller dig også lidt om, hvilke uddannelser du kan få hos os og giver dig en rundvisning på skolen, så du kan se hvor det hele foregår henne.
Og så glæder vi os bare meget til at tage imod dig og din lærer til nogle spændende og kreative dage.
Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne
Hvad laver du på forløbet?
Indhold
Når du er på besøg på skolen, kommer du især til at være i køkkenet sammen med din egen lærer og en kokkefaglærer, som fortæller dig om råvarer, sundhed, økologi og meget andet.
Kontakt
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviser Henrik Hynne på:
Telefon: 3147 50 02
Mail: hhy@hrs.dk
Sådan er skolen
Når du besøger Hotel- og Restaurantskkolen, oplever du, hvor meget liv her er. Vores elever lærer en masse i køkkenerne og i klasseværelserne.
Men undervisningen på skolen foregår også helt andre steder, som ikke minder om andre skoler.
Vi har blandt andet et ferm lab, hvor vi fermenterer på livet løs, og vi har vores egen byhave, hvor vi dyrker økologiske krydderurter og grøntsager til undervisningen.
Når det er frokosttid, kan du vælge mellem vores helt egen restaurant, vores bæredygtige spisehus eller kaffebar, hvor du kan købe sandwiches og salater.
Der er også sociale arrangementer som fester, fredagsbarer, street food-arrangementer og udflugter.
Der er ikke to dage, der er ens, på Hotel- og Restaurantskolen.