Tilbud til FGU-elever
Er du FGU-elev, og vil du gerne have en smagsprøve på hotel- og restaurationsbranchen?
Kombinationsforløb på Hotel- og Restaurantskolen
Et kombinationsforløb på Hotel- og Restaurantskolen varer 2 uger og foregår i et af vores store køkkener.
Du kommer til at arbejde sammen med en af vores kokke, og du får god tid til lære og forstå, hvordan man arbejder i et storkøkken.
Samtidig giver vi dig et indblik skolens spændende uddannelser, og hvad du kan bruge dem til.
Hvad kommer du til at lave?
Indhold
Du kommer til at arbejde med råvareforståelse og tilberedning i forskellige temaer:
- Hvad er sundt/usundt og hvorfor?
- Økologiske råvarer/konventionelle råvarer
- Sunde sandwich
- Tilberedning af en buffet
- Bagning af brød og desserter
- Samt sikkerhed og hygiejne, ligesom de professionelle kokke
Sammen med dine studiekammerater vil du hver dag tilberede en frokost, der tager udgangspunkt i dagens tema, og som I efterfølgende spiser sammen.
Målgruppe
FGU-elever.
Kontakt
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviser Henrik Hynne på:
Telefon: 3147 50 02
Mail: hhy@hrs.dk
Individuelle kombinationsforløb på Hotel- og Restaurantskolen
Vi laver også individuelle kombinationsforløb for FGU-elever på op til fem uger.
Prisen for en dags individuelt kombinationsforløb er 445 kr. pr elev.
For at få det bedst mulige individuelle kombinationsforløb, er det vigtigt at have aftalen på plads en måned forinden.
Sådan er skolen
Når du besøger Hotel- og Restaurantskkolen, oplever du, hvor meget liv her er. Vores elever lærer en masse i køkkenerne og i klasseværelserne.
Men undervisningen på skolen foregår også helt andre steder, som ikke minder om andre skoler.
Vi har blandt andet et ferm lab, hvor vi fermenterer på livet løs, og vi har vores egen byhave, hvor vi dyrker økologiske krydderurter og grøntsager til undervisningen.
Når det er frokosttid, kan du vælge mellem vores helt egen restaurant, vores bæredygtige spisehus eller kaffebar, hvor du kan købe sandwiches og salater.
Der er også sociale arrangementer som fester, fredagsbarer, street food-arrangementer og udflugter.
Der er ikke to dage, der er ens, på Hotel- og Restaurantskolen.