unge elever på Hotel- og Restaurantskolen

Tilbud til FGU-elever

Er du FGU-elev, og vil du gerne have en smagsprøve på hotel- og restaurationsbranchen?

Kombinationsforløb på Hotel- og Restaurantskolen

Et kombinationsforløb på Hotel- og Restaurantskolen varer 2 uger og foregår i et af vores store køkkener.

Du kommer til at arbejde sammen med en af vores kokke, og du får god tid til lære og forstå, hvordan man arbejder i et storkøkken.

Samtidig giver vi dig et indblik skolens spændende uddannelser, og hvad du kan bruge dem til.

Hvad kommer du til at lave?

Indhold

Du kommer til at arbejde med råvareforståelse og tilberedning i forskellige temaer:

  • Hvad er sundt/usundt og hvorfor?
  • Økologiske råvarer/konventionelle råvarer
  • Sunde sandwich
  • Tilberedning af en buffet
  • Bagning af brød og desserter
  • Samt sikkerhed og hygiejne, ligesom de professionelle kokke

Sammen med dine studiekammerater vil du hver dag tilberede en frokost, der tager udgangspunkt i dagens tema, og som I efterfølgende spiser sammen.

Udbytte

Venter på tekst.

Målgruppe

FGU-elever.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviser Henrik Hynne på:

Telefon: 3147 50 02

Mail: hhy@hrs.dk

Individuelle kombinationsforløb på Hotel- og Restaurantskolen

Vi laver også individuelle kombinationsforløb for FGU-elever på op til fem uger.

Prisen for en dags individuelt kombinationsforløb er 445 kr. pr elev.

For at få det bedst mulige individuelle kombinationsforløb, er det vigtigt at have aftalen på plads en måned forinden.

Henrik Hynne

Har du spørgsmål til forløbet?

Underviser

Henrik Hynne