Confiteret blomkål med sauce supreme P4

Confiterede blomkål med sauce supreme

Opskrift

Ingredienser

Blomkål

2 store blomkål 
En håndfuld grovhakket pistacie 
Fri urt til pynt 
0,5 l fløde til puré 
50g smør

Sauce

1 helt æg 
50g æggeblomme 
250g creme fraiche 
250g smør
50g fond 
1 bund estragon

Blomkål 

1 blomkål skæres i buketter, steges på panden og vendes i smør. Smages til med salt og peber. 
1 blomkål skæres i helt tynde skiver. Resterne af blomkålen koges møre i fløde. Blændes herefter med smør, salt og syre. 

Sauce

Creme fraiche og æg piskes sammen. Smør og fond koges op. 
Fondes vendes i æggemikset til en tykkere konsistent over lav varme. 
Estragon finhakkes og vendes i saucen.

 

Af Yassine Salah