Dybstegt rispapir
Dybstegt rispapir
Opskriften er udviklet til grøn madfestival 2022 og til 125 personer. Opskriften kan ikke skaleres ned til 4 personer ved at dividere, men man kan tage udgangspunkt i ingredienserne og fremgangsmetoden.125 personer
125 personer
Det skal du bruge
Ingredienser
- Ca. 35 hele stykker rispapir
- Fritureolie
- Evt. salt
Sådan gør du
Et stykke rispapir bøjes og deles i to. De to stykker deles også, så der er fire lige store kvadrater i alt. Varm olien op, til det syder godt om en træpind. Læg et kvadrat rispapir i den varme olie. Passer temperaturen, svulmer den op med det samme. Tages op med en hulske og lægges på fedtsugende papir
DE MÅ IKKE LIGGE OVENPÅ HINANDEN, FØR DE ER KOLDE.
Hvis man er hurtig, kan de krydres, lige når de tages op. Pas på mængden, hvis der krydres med salt.
Anretning
Der er et stykke dybstegt rispapir pr. person.