Flamberede voldsnegle på toast
Flamberede voldsnegle på toast
Forret / appetizerDet skal du bruge
Ingredienser
- 1 spsk. Olivenolie
- 150 g Forkogte voldsnegle (ca. 24-28 stk.)
- 1 bdt. Persille
- 1 stk. Rød peberfrugt
- 4 fed Hvidløg
- 40 g Smuttede mandler
- 1 dl Pernod (el. cognac) til flambering
- 25 g Smør
- 4 skiver Daggammelt brød (fx ciabattabrød eller lign.)
- Olivenolie
- Klippet purløg til pynt el. anden krydderurt
- 20 g Lidt voldsneglekaviar til pynt
Sådan gør du
Skyl sneglene og dup dem tørre. Hak mandler, persille, peberfrugt groft og skær hvidløg i tynde skiver.
Steg sneglene på en varm pande med olivenolie, rist dem i 1-2 min.
Tilsæt mandler og peberfrugt, rist videre ved høj varme i 2-3 min.
Bland de skiveskårede hvidløg i, tilsæt Pernod og antænd. Vend det hele rundt under flamberingen.
Når flammerne har lagt sig, tilsætter du smør og hakket persille, lad det bruse godt op. Rist brødskiverne og pensel dem med olivenolie.
HVIS DU SELV KOGER SNEGLENE
Salt vandet med 1 spsk salt til 1 L vand. Bring vandet i kog.
Put sneglene i og kog for fuld varme i 3 minutter.
Tag gryden af og lade det køle ned i ca. 3 minutter. Den langsomme nedkøling bevare blødheden. Tag sneglen op og pil den ud af huset.