En tallerken med østers og tomatsauce.

Østers-toppings

Få opskrift på fire forskellige toppings til dine østers

Tomatøsters

Tomatjuice

  • 500 g tomater
  • 75 g blegselleri
  • 140 g røde æbler
  • 200 g æbleeddike 
  • 32 g sukker
  • salt efter smag

Blend alle ingredienser og sigt

Olie

  • citronskal
  • olivenolie
  1. varm op til ca. 60 grader
  2. køl ned og sigt

Anret med tomatjuice og dråber af olivenolie

Rabarberøsters

  • 300 g rabarber
  • mirin
  • ingefær
  1. juice 200 g rabarber
  2. skær 100 g rabarber i brunoise
  3. bland sammen og smag til med mirin og ingefær

 

Rødvinsvinaigrette

  • 500 ml rødvinseddike
  • sukker
  • 5 stk. skalotteløg
  1. Smag til med sukker
  2. Hak skalotteløg i brunoise
  3. Hæld den varme eddikelage over løgene
  4. køl ned

Fløde-, peberrod- og agurkeøsters

  • 100 ml fløde
  • 10 g peberrod
  • olie
  • bronzefennikel
  1. bronzefennikelolie: 
    1. blend olie og bronzefennikel til 70 grader og sigt det
  2. Agurk i parisienne:
    1. vakuummér med olie
  3. anret med en agurikeparisienne, fløde og skil det med olien