Østers-toppings
Få opskrift på fire forskellige toppings til dine østers
Tomatøsters
Tomatjuice
- 500 g tomater
- 75 g blegselleri
- 140 g røde æbler
- 200 g æbleeddike
- 32 g sukker
- salt efter smag
Blend alle ingredienser og sigt
Olie
- citronskal
- olivenolie
- varm op til ca. 60 grader
- køl ned og sigt
Anret med tomatjuice og dråber af olivenolie
Rabarberøsters
- 300 g rabarber
- mirin
- ingefær
- juice 200 g rabarber
- skær 100 g rabarber i brunoise
- bland sammen og smag til med mirin og ingefær
Rødvinsvinaigrette
- 500 ml rødvinseddike
- sukker
- 5 stk. skalotteløg
- Smag til med sukker
- Hak skalotteløg i brunoise
- Hæld den varme eddikelage over løgene
- køl ned
Fløde-, peberrod- og agurkeøsters
- 100 ml fløde
- 10 g peberrod
- olie
- bronzefennikel
- bronzefennikelolie:
- blend olie og bronzefennikel til 70 grader og sigt det
- Agurk i parisienne:
- vakuummér med olie
- anret med en agurikeparisienne, fløde og skil det med olien