Smørrebrød med creme på friskost, kartoffel fyldt med løgkompot, bacon, karse, radiser og syltet agurk

Smørrebrødsinspiration: P4 og Malte Ebert på besøg

Fredag den 23. september havde Hotel- og Restaurantskolen fint besøg, da P4's Take Off Live lagde vej forbi med besøg fra musiker Malte Ebert, også kendt som manden bag Gulddreng.

Det blev til både intimkoncert og en gastronomisk rejse gennem tre stykker smørrebrød, som hver symboliserede Maltes forskellige sider, og blev fortolket af skolens skarpe elever.

Lyt til programmet her, og se nærmere på elevernes kreationer nedenfor. Måske, der er lidt ekstravagant inspiration at hente til dit næste smørrebrødsgilde?

Smørrebrød med rørt tatar, rygeostcreme, syltede perleløg og skalotteløg, karse og sprød malt tuile

Royalt stykke med tatar

Rørt tatar på okseinderlår hakket i hånden med kapers, skalotteløg, olivenolie og soltørrede tomater

Creme af rygeost rørt med piskefløde

Syltede perleløg, syltede skalotteløg, karse og sprøde malt tuile

Smørrebrød med pighvar dampet i champagne, stegt og syltet fennikel, østersemulsion, kaviar, dild og champagneskum

Guldstykke med pighvar

Let saltet pighvar dampet i Champagne

Østers emulsion

Stegt og syltet fennikel

Toppet med kaviar, dild, skum på reduceret champagne og koraltuille med ”guldstøv”

Smørrebrød med creme på friskost, kartoffel fyldt med løgkompot, bacon, karse, radiser og syltet agurk

Maltes stykke med kartofler og bacon

Let kogte kartofler udhulet og fyldt med løgkompot

Creme på friskost

Sprød bacon, syltet agurkebånd, radisecrudité og karse

Crumble på sprødt rugbrød og hasselnødder