International Class for Culinary Arts
International Class for Culinary Arts
An introduction to professional cooking for students who are passionate about cooking, but lack sufficient language skills to enroll in the Danish foundation program
Nyheder fra Hotel- og Restaurantskolen
Ny ungdomsserie ‘Tiende’ sætter fokus på livet i 10. klasse
12.01.21 |
I ‘Tiende’ følger vi, hvordan pigen Hannah og hende kammerater bliver klogere på sig selv... Læs mere
Skolen er fysisk lukket
04.01.21 |
På grund af stigende coronasmitte er Hotel- og Restaurantskolen lukket for fysisk undervisning og kurser... Læs mere
Hotel- og Restaurantskolen klar med nyt gastronomisk laboratorie
26.12.20 |
I januar 2021 indvier vi et nyt læringsrum, der skal eksperimentere, pirre nysgerrighed og give... Læs mere
Michelin-kok laver restaurant med skolepraktikelever
07.12.20 |
Alle kan google, hvordan man laver en bearnaisesauce, men hvordan laver man en sorbet på... Læs mere