Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer og at anvende syltede og fermenterede produkter til at forfine klassiske retter.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man udnytter overskud fra madtilberedningen i forhold til at producere forråd og mindske madspild.- At redegøre for specifikke hygiejneregler gældende for området.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.- At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner samt catering virksomheder.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

AMU-KODE

20862

Varighed

3 dage

;