Sensorisk analyse
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider på baggrund af en analyse af de sensoriske virkemidler i kompositioner af den enkelte ret, så den matcher forskellige målgrupper.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for sensoriske virkemidler i kompositionen af en ret.- At karakterisere en ret/et måltid og give forslag til justeringer i forhold til en given målgruppe.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At tilberede og anrette måltider på kreative måder, hvor sensorikken er essentiel.
Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med sensorik i et storkøkken eller lignende. Kurset retter sig ligeledes mod ikke-faglærte med lignende kompetencer; her anbefales det dog, at man forinden har taget kurset "20870 Sensorik for begyndere".
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
20871
Varighed
2 dage