Omlægning til økologisk madproduktion
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i samarbejde med kolleger at medvirke ved køkkenets omlægning til økologisk madproduktion med afsæt i køkkenets eksisterende ressourcer.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At redegøre for, hvordan man udarbejder og indfører strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At medvirke under omlægningsprocessen til økologisk madproduktion med særlig fokus på at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.- At medvirke ved forandringsprocessen til økologisk madproduktion med særligt fokus på at motivere kolleger i forhold til samarbejde om omlægning til økologisk madproduktion.
Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
20881