Reduktion af madspild 1
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i et samarbejde med alle køkkenets faggrupper at reducere madspild i madproduktionen, herunder bortskaffelse af madaffald og emballage på en bæredygtig måde.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for metoder ved bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.- At redegøre for forskellige faggruppers samarbejde ved forebyggelse af madspild i madproduktionen.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og producere måltider på en måde, som reducerer madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.
Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
20883
Varighed
2 dage