Bæredygtighed i storkøkkener
Storkøkkener har i stigende grad brug for medarbejdere, der har stor viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.
På kurset på Hotel- og Restaurantskolen i København bliver du i stand til at planlægge madproduktion, som tager hensyn til netop disse emner.
Derudover får du også viden om anvendelse af globale råvarer, og du lærer at beregne ressourceforbrug på vand og strøm samt at minimere madspild, når du er i storkøkkener.
Mål
Du kan planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.Du kan beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48771
Varighed
3 dage