Barista-, kaffe- og theoplevelser
Du kan fremstille indbydende kaffe, te og kakao ved forskellige metoder og vejlede gæster i deres valg af varme drikke. Du kan yderligere kvalitetsbedømme kaffe-, te og kakaotyper samt betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille disse.
Mål
- Du kan fremstille kaffe, te, kakao ved hjælp af traditionelle og moderne metoder.- Du kan vejlede gæster i deres valg af varme drikke ud fra produktets egenskaber.- Du kan kvalitetsbedømme forskellige kaffe-, te- og kakaotyper ud fra deres oprindelse og forarbejdning samt konventionelle og økologiske dyrkningsmetoder.- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille varme drikke.
Målgruppe
Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48866
Varighed
3 dage