Håndvask er centralt i Hotel- og Restaurantskolens hygiejnekurser.

Alm. fødevarehygiejne og Intro t. madprod/tilbered

Alm. fødevarehygiejne og Intro t. madprod/tilbered

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker, eller netop er begyndt, at arbejde i et storkøkken eller en kantine.

Kursuspakken er sat sammen af tre kurser. Et hygiejnekursus, hvor du gennem tre dage får en grundig læring om hygiejneregler i køkkenet, bakterier og egenkontrol. Kurset er grundstenen for at arbejde i køkken.

Dernæst får du fem dages introduktion til madproduktion. Med kurset opnår du viden om redskaber, maskiner og hygiejnekrav i professionelle køkkener. Du opnår også viden om valg af råvarer, herunder kvalitet, økologi og bæredygtighed og hvordan man på et grundlæggende niveau læser og følger en opskrift. Du opnår færdighed i at deltage i en professionel madproduktion, anvendelse af redskaber og maskiner og valg af råvarer. Du opnår også færdighed i at tilberede enkle retter ud fra en given opskrift.

Til sidst skal du lære om tilberedningsmetoder og fremstilling af mad. Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævnemetoder på baggrund af grundlæggende viden om metoder, råvarer og sensorik for en given ret.

Gå til tilmelding

Spørgsmål?

Kontakt vores kursusafdeling:

Anna Fie Bak Johansson
Kursusadministrator

Anna Fie Bak Johansson

M: fbj@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til konkrete kurser, fx om tilmelding, afmelding, holdstørrelser, ventelister el. lignende.

Marie Haahr Jensen
Faglig teamleder

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig, hvis du har ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser til virksomheder og kommuner eller lignende.

Lene Vietz
Projekt- og kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig med generelle spørgsmål til kurser og efteruddannelse inden for AMU og IDV samt teambuilding, udlejning og events.

;