Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen
Deltageren kan på baggrund af kendskab til restaurationsloven medvirke til at sikre, at virksomheder i restaurationsbranchen efterlever lovens regler i forhold til driften og indgå i ligeværdig dialog med relevante myndigheder.
Mål
Du kan bruge reglerne i restaurationsloven og deraf afledte brancherelevant lovgivning om næringsbreve, alkoholbevillinger, åbningstider, udskænkningen af alkoholholdige drikkevarer, lejlighedstilladelser m.v.. Du kan varetage ansøgningsprocedurer for virksomheden og du kan skabe en ligeværdig dialog mellem virksomheden i hotel - og restaurationsbranchen og myndighederne.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med administration i forbindelse med alkoholbevillinger, næringsbreve og lign.
Kursusbevis
Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.
AMU-KODE
46539
Varighed
1 dage