Grønne måltider der mætter og smager
Savner du inspiration til nye, lækre retter med grøntsager i centrum? Og kæmper du med at få dybde, velsmag og umami ind i dine planteretter, så de ikke bare mætter maven, men også sanserne?
På dette kursus lærer du at udvikle lækre, grønne måltider til dit kantinekøkken baseret på økologiske, grønne sæsonråvarer. Vi dykker ned i spændende tilberedningsmetoder og smagssammensætninger med umami som stærkt element, så du kan lave plantemad, der ikke bare er klimavenlig, men også spændende og fyldt med dybde og velsmag.
Vi udforsker de tekniske egenskaber i alt fra kartofler, rødder og kål til danske bælgfrugter og korn – med blik for både smag, tekstur, æstetik og udnyttelse af hele råvaren.
Kom med og lær at lave både kolde og varme grøntsagsretter, der både mætter, smager og omfavner.
Målgruppe og udbytte:
Kurset er for dig, der arbejder i en personalekantine eller -café eller arbejder i en anden form for storkøkken.
Du kommer hjem med masser af inspiration, teknikker og fornyet planteenergi til sammensætningen af menuer og måltider storkøkkenet. Alt sammen med planter i centrum og med fokus på velsmag, resurseoptimering og bæredygtighed.