Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant
På dette kursus lærer du at begrænse risikoen for smittespredning ved forskellige serveringsformer i restauranter. Du lærer at tage hensyn til hygiejne og smittespredning, når du klargør lokaler og dækker bord. Du kan formidle de nødvendige retningslinjer for gæsterne.
Mål
Du kan:- Begrænse risiko for smittespredningen i de arbejdsgange, der er ved forskellige serveringsformer. I den forbindelse kan du forklare om hygiejnefokuseret planlægning og gennemførelse af servering af mad og drikkevarer- Opdække med fokus på gældende retningslinjer. I den forbindelse kan du formidle gældende retningslinjer- Identificere og begrænse risiko for smittespredning i restauranten. I den forbindelse kan du finde informationer om særlige retningslinjer for begrænsning af smittespredning
Målgruppe
Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for madproduktion, servering og service.
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen
AMU-KODE
49781