Menusammensætning
Du kan sammensætte eller tilpasse menuer i restaurant, kantine og catering - under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris, næringsmæssigt indhold og gæsters ønsker og behov. Du kan også medvirke til at udarbejde et menukort (digitalt). Kurset kompetencer kan opnås på dansk eller engelsk.
Mål
Du kan: - Sammensætte menuer under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris samt næringsmæssigt indhold. - Tilpasse menuer ud fra gæsters ønsker og behov. - Udvikle menuer med udgangspunkt i at give gæsterne en gastronomisk helhedsoplevelse. - Medvirke ved udarbejdelse af digitalt menukort.Kurset gennemføres som: ________ Menusammensætning på dansk________ Menusammensætning på engelsk
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48842
Varighed
2 dage