Optimering i madproduktion
Du kan anvende metoder til kvalitetssikring af madproduktion, herunder LEAN principper og Den Danske Kvalitetsmodel, til at optimere køkkenets ydelser. Du kan endvidere inddrage brugerne i den ugentlige kostplanlægning.
Mål
Du kan:- Anvende metoder til kvalitetssikring af madproduktion og optimere køkkenets ydelser.- Anvende LEAN principperne til at fremme køkkenets produktion og kan anvende metoder til kvalitetsudvikling som fx DDKM og ISO 22000 i den sammenhæng.- Anvende LEAN principperne i en madproduktion, der inddrager brugerindflydelse i den ugentlige kostplanlægning. - Med udgangspunkt i egen arbejdsplads konstruere, hvordan Den Danske Kvalitetsmodel og Lean principperne kan anvendes til optimering af madproduktionen.Du kan:- Anvende parametre for kvalitet ved madproduktion i institutionskøkkener og ved, hvordan kvalitetssikring og arbejdsmiljø kan optimere køkkenets ydelser. - Anvende LEAN principperne til at optimere køkkenets produktion og kender til de metoder, der kan anvendes til kvalitetsudvikling i et produktionskøkken såsom DDKM og ISO 22000. - Anvende LEAN principperne i en madproduktion, der inddrager brugerindflydelse i den ugentlige kostplanlægning - Med udgangspunkt i egen arbejdsplads konstruere hvordan Den Danske Kvalitetsmodel og Lean principperne kan anvendes til optimering af madproduktionen.
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48798